На Закарпатті чоловік намагався виїхати за кордон з тещею, видаючи її за дружину

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 27.09.2024 12:32 ПОДІЇ

У ПП Тиса, що на кордоні з Угорщиною прикордонники зупинили "цікаве" подружжя - чоловікові було 42 роки, а його дружині – 78 років.


Він – уродженець Хмельниччини, вона - з Луганщини, шлюб зареєстрували в одному з відділів ДРАЦСів Києва ще минулого року.

Підставою виїзду за кордон для чоловіка мала слугувати інвалідність дружини. Він розповів прикордонникам Чопського загону, що супроводжує її на лікування в Італію.

Втім, у ході спілкування, прикордонники встановили, що у чоловіка є дитина від доньки нинішньої «дружини на папері», яка насправді є його тещею.

Згодом чоловік зізнався, що з її донькою перебуває у цивільному шлюбі та мав на меті потрапити в Італію до своєї дитини та справжньої дружини. А теща зголосилася на таку оборудку, аби допомогти зятеві отримати відстрочку від призову на військову службу, а також з виїздом за кордон.

Через кордон прикордонники чоловіка не пропустили, йому інкримінують ухилення від призову. У діях літньої пані вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ - незаконне переправлення осіб через держкордон, карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат