Пройшло засідання Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

27.09.2024 17:03 ПОЛІТИКА

 

Разом з очільниками обласних рад та військових адміністрацій обговорили питання життєдіяльності регіонів, зокрема прифронтових, які зараз потребують окремої уваги, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита. - Взаємодія, допомога та співпраця триває постійно. Маємо конкретні результати, які допомагають людям та нашим захисникам по усій лінії фронту.

Також обговорили питання допомоги ВПО, тим, хто евакуюється з зони бойових дій, а також терміни відправлення дітей для відпочинку й відновлення за кордон, узгоджені в межах міжрегіональної співпраці українських регіонів та регіонів країн ЄС.

Під час засідання обрали нового голову Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад. Ним став очільник Львівщини Максим Козицький. Таке рішення прийняли члени Палати регіонів Конгресу – керівники ОВА та обласних рад з усієї країни.

Вітаю новообраного очільника Палати регіонів Конгресу з обранням. Це важливий вибір, велика відповідальність та новий імпульс для руху вперед.

Разом продовжуємо роботу зі зміцнення обороноздатності країни, подолання наслідків, спричинених збройною агресією росії, та посилення спроможності регіонів і громад.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат