Віктор Микита: Поглиблюємо звʼязк між регіонами України та Італії

26.09.2024 20:35 ПОЛІТИКА

 

Співпраця між регіонами України й Італії – головні питання розширеної наради за участі Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італії Ярослава Мельника та очільників ОВА.

Італія – стратегічний партнер нашої держави, який допомагає українцям протистояти збройній агресії. Поряд із міжнародними розвиваються й міжрегіональні звʼязки. З початку повномасштабної війни області України та Італії підписали три угоди про партнерство, яке розвивається і посилюється.

Зараз тривають перемовини про укладення ще 11 відповідних документів між регіонами. Очільники областей отримали прямі контакти із дипломатами в Італії, тож наступний крок – взаємодія із регіональною владою на місцях.

Покроково та системно виконуємо завдання Президента щодо запровадження єдиного комплексного комунікаційного механізму між нашими областями й регіонами іноземних країн, зокрема Італії, за безпосередньої участі представників українських дипломатичних представництв.

Дякую Міністру закордонних справ Андрію Сибізі, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Італії Ярославу Мельнику та керівникам обласних військових адміністрацій за конструктивну роботу.

Заступник голови Офісу президента Віктор Микита

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат