Закарпатська влада привітала рятувальників із професійним святом

17.09.2024 18:30 ПОДІЇ

 

Ці люди не зі слів знають, що таке ризик, небезпека. Їм щодня доводиться бачити людські трагедії, втрати. Але також щодня для когось вони приносять щастя, рятуючи життя - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

- Сьогодні привітав із професійним святом рятувальників, вручив почесні грамоти працівникам підрозділів ДСНС Закарпаття.

Коли щось трапляється, вони – серед перших. Вдень і вночі, в люті морози і в спеку, у гірській заметілі, коли повінь і пожежа – мешканці краю відчувають їхнє міцне плече.

Водночас відзначили гірських рятувальників. Їхній внесок у порятунок життів туристів – важко переоцінити. Ми так часто читаємо повідомлення про заблукалих людей у лісах чи в горах. Пошуки загублених часто відбуваються вночі, за несприятливих погодних умов. Тому сьогодні особливо хочеться відзначити цих сильних і відважних людей.

Низький уклін   вашим колегам, які сьогодні боронять нас від окупанта, вашим побратимам-саперам, які розміновують території та будівлі у прифронтових областях.

Дякуємо за вірну службу, за сміливість і самовідданість, готовність ризикувати життям заради іншого, заради рідної країни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат