Бюджетоутворююче підприємство області «Форшнер Україна» - успішна діяльність під час воєнного стану

16.09.2024 22:53 ПОДІЇ

 

Днями поспілкувався з керівництвом «Форшнер Україна», яке спеціалізується на виробництві електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів, - повідомляє заступник голов Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- «Форшнер Україна» є одним із найбільших бюджетоутворюючих підприємств не тільки Мукачівського району, а й Закарпаття загалом. Для нас важливо завжди бути на зв'язку з такими компаніями, вивчати всі потреби й проблеми, оперативно реагувати на різні ситуації та спільно розв'язувати всі питання.

Питання сплати податків і наповнення бюджетів – одна із тем зустрічі, адже стабільна робота бізнесу забезпечує надходження, завдяки яким вдається закривати нагальні потреби. Крім того, компанія активно працює над розширенням експорту, що сприяє економічному розвитку.

Особливу увагу приділили питанню бронювання працівників: збереження кваліфікованих спеціалістів є вкрай важливим для безперебійної роботи підприємства, виробництва обладнання. Ще один момент, який важливий для роботи, – наявність енергопостачання. В умовах енергокризи компанія придбала генератори, щоб виробництво не зупинялося.

Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу і готові сприяти в розв'язанні нагальних проблем. Співпраця між бізнесом і владою є запорукою розвитку економіки регіону.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат