У цьогорічному конкурсі стартапів від підприємців Закарпаття відібрано 12 проектів

15.09.2024 11:28 ПОДІЇ

 

У межах цьогорічного конкурсу стартапів ми отримали 47 заявок від підприємців Закарпаття, з яких 12 – відібрані для підтримки, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Як і визначили спочатку, погодили низку ініціатив, які подавали військові/ветерани й внутрішньо переміщених осіб, та ті, котрі спрямовані на розвиток гірських територій.

Цього року ми збільшили бюджет підтримки підприємців: загалом переможців отримають майже 2,2 млн гривень, порівняно з 1,2 млн грн торік. Це свідчить про зростання інтересу до розвитку малого та середнього бізнесу, а також про нашу готовність підтримувати перспективні ідеї.

Серед ініціатив переможців: запуск студії для якісних звукозаписів, модернізація автошколи, виробництво фруктових пастил і батончиків, створення культурного простору, вирощування печериць, нова секція дзюдо для дітей тощо.

Процес відбору включав подання заявок, технічну перевірку документів та презентацію проєктів, де кожен учасник міг детально розкрити свою ідею перед комісією.

Такі ініціативи є надзвичайно важливими для розвитку нашого регіону, адже вони допомагають створювати нові можливості для бізнесу. Кількість учасників цього року значно зросла, і ми маємо всі підстави вірити, що наступного року цей показник збільшиться ще більше!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат