Коньячного барона проклинають вже і у Львові

14.09.2024 12:16 ПОДІЇ

Володимир Гісем свого часу кинув співвласників коньячного заводу і заволодів підприємством. А потім почав надавати кредити фірмам на умовах внесення цих коштів у статутні фонди. Таким чином Володимир Гісем та його команда юристів-злодіїв заволоділи десятками підприємств. На Закарпатті ніхто з коньячним бароном не може навести лад, бо все куплено. Навіть результативні обшуки НАБУ та СБУ не дійшли до суду.

А днями обурилися і львів’яни. Фірма «Ратуша» програла Гісему в Апеляційному суді. Той так само надав через свій банк кредит і згодом фактично заволодів майном керівників фірми. «Колегія суддів на чолі з Тетяною Бонк не взяли до уваги, або не зауважили, що голова правління однієї з сторін процесу - "Комінвестбанку" - має зв'язок з росією. Хоча інша сторона процесу про це служителів Феміди повідомила.

Адже вже під час повномасштабного вторгнення під час обшуків у Гісема знайшли - портрет російського президента владіміра путіна і печатки діючих російських підприємств», - обурюються обкрадені львів’яни. Вони просто ще не знають про довжину злодійських щупальців коньячного барона.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат