Віктор Микита провів робочу нараду з очільниками прифронтових регіонів

14.09.2024 11:13 ПОДІЇ

 

На порядку денному - питання функціонування прифронтових громад та територій у надважких умовах воєнного стану. Фортифікації, захист населення, підготовка до проходження опалювального сезону, підтримка сил оборони та безпеки, гуманітарні питання тощо, - повідомив заступник голови Офісу президента.

- Також обговорили функціонування економічного сектору. Великі підприємства, мікробізнес та інші платники податків продовжують працювати попри усі ризики, забезпечуючи надходження до місцевих бюджетів. Їх проблеми та потреби - це зона відповідальності військових адміністрацій. Тож завдання - посилити комунікацію, зокрема й особисту.

Окремий напрямок роботи - підтримка прифронтових регіонів з боку тилових областей. Найближчим часом представимо пропозиції, спільне бачення та конкретні рішення.

Президент Володимир Зеленський ставить перед ОВА чіткі завдання, виконання яких посилює обороноздатность країни та забезпечує життєдіяльність регіонів в умовах постійних атак ворога. Тож поглиблюємо взаємодію та координацію з очільниками областей для оперативної та ефективної роботи.

Дякую керівникам ОВА за продуктивну й злагоджену співпрацю.

Дякуємо захисникам України за героїзм!
Разом переможемо!
Рухаємося далі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат