В Ужгороді зловмисник викрадав автомобільні номери, а за їх повернення вимагав у власників гроші

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області 14.09.2024 18:49 КРИМІНАЛ

З початку цього тижня до поліції Ужгорода почали надходити повідомлення від місцевих жителів про зникнення з їх транспортних засобів номерних знаків. Натомість в кожному випадку потерпілі знаходили на місці власноруч написану записку, в якій невідомий вимагав за повернення реєстраційних знаків певну суму грошей.

Зʼясувалося, що до серії подій найімовірніше причетна одна особа. Фігурант діяв виключно вночі та кожного разу в різних районах міста.  

Вже цієї ночі, 14 вересня, оперативникам вдалося впіймати зловмисника «на гарячому» – він саме намагався зірвати номерні знаки з чергового автомобіля. Причетним виявився 59-річний раніше судимий уродженець Донецької області.

Довідково: під час затримання у підозрюваного вдалося вилучити ряд викрадених номерних знаків. Якщо ви потерпіли від таких злочинних дій, але не зверталися з повідомленням у поліцію, просимо зателефонувати за коротким номером «102» або на мобільний +380 67 673 2859. Наразі поліцейські встановлюють коло потерпілих, щоб повернути громадянам викрадені реєстраційні знаки.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат