Закарпатських спортсменів привітали напередодні професійного свята

13.09.2024 16:13 СПОРТ

 

Сьогодні мав за честь привітати спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури із професійним святом, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Вже 30 років у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту, а отже, і досягнення у цій сфері.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята нагородили Почесними грамотами, оголосили подяки голови ОВА та вручили обласні грошові відзнаки понад 150 закарпатським спортсменам і їхнім тренерам.

Не зупинятися, долати перешкоди, рухатися вперед попри поразки, втому і біль – це невід’ємні атрибути будь-якого спорту. Однак наполеглива праця і зусилля завжди приносять результати. Переконаний, що коли стоїш на п’єдесталі під звуки гімну твоєї країни, розумієш: воно варте всього.

Дякуємо спортсменам і їхнім тренерам за внесок у розвиток галузі, за підготовку чемпіонів, гідні виступи та представлення регіону і країни на міжнародній арені.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат