На словацькому кордоні затримали розшукуваного кримінальника, а на румунському - двох водолазів

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 10.09.2024 16:32 ПОДІЇ

 

В обох випадках чоловіки намагалися перейти кордон і були виявлені прикордонниками.

Військовослужбовці відділення «Оноківці» Чопського загону затримали за пів кілометра від держрубежу чоловіка, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Правопорушника зупинили у лісі після подолання ним загороджувального паркану. Він був вдягнений у військову форму одягу. Чоловік розповів, що позичив однострій у знайомого, аби вдати з себе військовослужбовця та уникнути додаткових перевірок під час прямування до державної межі. Він також зізнався, що мав намір втекти за кордон, аби уникнути відповідальності за вчинені ним у місті Ужгород декілька кримінальних правопорушень.

У ході проведення перевірочних заходів оперативні співробітники загону встановили, що затриманий є 28-річним жителем Донеччини, щодо якого Ужгородською окружною прокуратурою висунуто обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 ККУ «Крадіжка». Також він є фігурантом ще одного кримінального провадження, пов’язаного з нанесенням важких тілесних ушкоджень іншому чоловікові.

Військовослужбовці відділення «Грушово» Мукачівського прикордонного загону поблизу Тиса затримали двох чоловіків - жителів Вінницької та Івано-Франківської областей. До річки їх підвозив своїм транспортним засобом 60-річний житель Нижньої Апші, що на Закарпатті.

За попередньою домовленістю, закарпатець мав сприяти вінничанину та іванофранківцю у незаконному перетинанні українсько-румунського кордону. Ділок планував заробити на своїх «клієнтах» 15 тисяч доларів. Попри те, що закарпатець спробував втекти, його прикордонники також затримали.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат