Гаряча осінь

07.09.2024 11:20 ПОЛІТИКА

Ще раніше експерти переконували, що ця осінь буде дуже гарячою для України. Ворог тисне на Донбасі і щодня завойовує наші населені пункти. Тиск настільки шалений, що орду просто неможливо зупинити. Росіяни не цінують людське життя і кидають дедалі більше й більше своїх воїнів на наші позиції. Також окупанти доводять, що зброї у них безмежна кількість і цьому підтвердження масовані атаки техніки, скидання на наші позиції керованих авіабомб і масована ракетна атака.

А найгірше те, що путін уже не боїться того, що подумають про нього на Заході. Тому росіяни почали ракетні атаки по наших школах, лікарнях, житлових будинках. Росіяни вимагають української крові і путін їм це дає. І росіян вже зовсім не хвилюють заяви західних лідерів про їхню «стурбованість».

Цього тижня ракетних атак зазнала Полтава, Кривий Ріг та Львів. У Полтаві взагалі дикість. Тут у військовому інституті вирішили провести урочисте шикування курсантів. Ворог про це знав. Як результат — попадання російських ракет і майже сотня вбитих наших курсантів.

У Львові та Кривому Розі було більш підло. Тут били по цивільних об’єктах. Жертвами стали не військові, а звичайні люди. Росіяни особливо не люблять Львів і там на телебаченні постійно говорять про те, що потрібно знищити центр «українського націоналізму». Ракети падали в самому центрі Львова, знищуючи людей та історичні будівлі.

Росіяни дали чітко знати, що нічого їх не зупинить і їм начхати на міжнародне право. Свідченням цього є і візит путіна до Монголії. Адже Монголія підписала Римський статут і зобов’язана виконувати рішення Міжнародного кримінального суду. Як відомо, Міжнародний суд прийняв рішення про арешт президента росії через вторгнення в Україну. Однак путіна це не налякало. Він знав, що Монголія сидить на російській нафтовій голці і 95 % нафти Монголія бере саме з росії. Власне, цим візитом путін показав, що міжнародний арбітраж не діє, що світ прагматичний і залежність від енергоресурсів є визначальною.

Україна може лише апелювати до міжнародних інституцій, але ефекту не буде. Нам потрібно сподіватися на власні сили. Щось потрібно міняти. Зеленський це зрозумів і почалася велика чистка у верхах. Звільнено частину міністрів. У деяких випадках були лише перестановки. Чи принесе ця владна катавасія хоч якоїсь користі наші країні — невідомо. Хочеться бачити у владі нові обличчя. Хочеться, щоб цією країною вже нарешті почали керувати не корупціонери, але новини, на жаль, невтішні. Корупція поглинула Україну. Дедалі нові й нові факти пограбунку бюджету різними чиновниками. Крадуть на всьому. Не гребують і армією. І поки не сяде до в’язниці хтось із найближчого оточення Зеленського, доти будуть красти і нічого їх не зупинить.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат