На Ужгородщині викрили причетних до масштабного розкрадання палива із тепловозів Укрзалізниці

04.09.2024 13:23 КРИМІНАЛ

 

Організував злочинну діяльність 54-річний житель села Минай. До злочину він залучив кількох працівників локомотивного депо.

Будинок організатора розташований буквально за кілька метрів від залізничних колій, якими проходить маршрут руху тепловозів. Скориставшись зручним розміщенням, зловмисник облаштував гаражне приміщення насосами та цистернами, а також прямим виходом до колії. Далі, за попередніми домовленостями, працівники локомотивного депо зупиняли тепловози неподалік будинку фігуранта, підключали спецобладнання та викачували з паливних систем тонни дизпалива.

Оперативники Управління карного розшуку затримали основного фігуранта та двох його спільників одразу після скоєння ними чергової крадіжки, цього разу в розмірі 1900 літрів. В гаражному приміщенні організатора слідчі провели санкціонований судом обшук та вилучили все обладнання, яке використовувалося для вчинення злочину.

Усіх трьох підозрюваних поліцейські помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області повідомили їм про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного стану.

В ході слідства буде встановлено їх можливих спільників та суму збитків, які своїми діями зловмисники завдали державі. За скоєне їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат