1000 учасників в Ужгороді бігли у пам’ять про Захисників та Захисниць нашої країни

31.08.2024 12:51 ПОДІЇ

 

З нагоди Дня пам’яті захисників України пройшов вже сьомий щорічний патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

- Традиційна розминка, подолання дистанції – звичні елементи для такого заходу, але суттєва відмінність – емоційна складова. У думках, на екрані на сцені, на площі – сотні світлих облич неймовірних людей: молодих, сповнених бажання жити, любові до життя і рідної землі.

Ворог ганебно зруйнував їхні долі, залишивши невиліковну рану у душах їхніх батьків, дружин, дітей і всієї країни.

Ми повинні пам’ятати про них і про те, що вони зробили для кожного з нас. Забути означає, що найвища ціна, яку заплатили наші Герої, була марною. А це не так! Ми живемо, тут зростають наші діти, країна і далі веде боротьбу. І вона – в ім’я пам’яті тисяч українців, які загинули від рук окупанта.

Дякую кожному і кожній, хто пройшов або пробіг сьогодні 2, 5 чи 10 км. Час, за який ми подолали дистанцію, не має значення. Значення мають ідея і думки, з якими ми це зробили.

Я біг за Ігоря Воєводіна, молодого хлопця, який міг жити і творити історію цієї країни. Тепер він янгол, а його подвиг – не забутий.

Тримай небо над нами, Ігоре, разом із полеглими побратимами!

Світла і вічна пам’ять Героїв вільної і нескореної України!

#БіжуЗаГероя_2024
#забіг2024
#ЗакарпаттяШануєГероїв

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат