В Ужгороді підліток жорстоко побив дівчину

29.08.2024 10:59 КРИМІНАЛ

Співробітники Ужгородського районного управління поліції встановлюють обставини та причини побиття неповнолітньої дівчини на одній із вулиць обласного центру.

Під час моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції виявили відео, на якому зафіксовано конфлікт між підлітками – хлопець наносить удари дівчині та висловлюється в її бік нецензурною лайкою.

В Ужгородському районному управлінні поліції одразу зареєстрували дану подію, оскільки до цього із заявами чи повідомленнями до правоохоронців ніхто не звертався.

Ювенальні поліцейські встановлюють особи та місце проживання учасників конфлікту для вжиття подальших заходів.

Оновлення: Співробітники ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції встановили всіх учасників події. З дітьми та батьками було проведено необхідні заходи та вдалося встановити причини та обставини конфлікту. В результаті, батьків обох підлітків притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП. Йдеться про невиконання батьками обовʼязків щодо виховання дітей. Ювенальні поліцейські продовжать роботу з неповнолітніми, повідомила пресслужба поліції.

Віталій Глагола
повідомив, що юнак, який вчора скоїв напад на дівчину, є учнем загальноосвітньої школи I-III ступенів №17 в місті Ужгород. Інцидент стався через конфлікт, що виник після того, як дівчина образила молодшого брата хлопця, який її побив.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат