На Закарпатті з робочим візитом перебувають представники громадської організації з Німеччини

02.07.2024 22:55 ПОДІЇ

 

У фокусі уваги – питання енергетичної безпеки, робота місцевого й релокованого бізнесу в умовах відключень електроенергії та будівництво реабілітаційного центру, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Разом з ексмером міста Дармштадт з федеральної землі Гессен, головою громадської організації «Партнерство Німеччина – Україна/Молдова» Йохеном Парчем обговорювали нагальні потреби регіону, можливості їх задоволення, наявну співпрацю Дармштадту з обласним центром Закарпаття.

Зосередив увагу на плані забезпечення життєдіяльності населення електроенергією, стабільної роботи бізнесу та розвитку економіки району в умовах дефіциту централізованого енергопостачання. Йдеться про створення децентралізованої інфраструктури для генерації електроенергії з відновлювальних джерел та газу. Для потужних компаній хорошим варіантом у цьому випадку було б встановлення автономних газових станцій, що зменшить навантаження на енергосистему і підвищить енергетичну незалежність регіону. Тому є потреба в такому обладнанні, і підтримка партнерів у цьому процесі була б дуже корисною.

На зустрічі також обговорили проєкт «4.5.0. Recovery Center». Будівництво реабілітаційного центру для ветеранів в Ужгороді вже підтримують кілька країн Європи. Тож ішлося, зокрема, про важливість сприяння з боку німецьких партнерів в обміні досвідом та навчанні спеціалістів.

Ми вдячні громадській організації «Партнерство Німеччина – Україна/Молдова» та пану Йохану Парчу за підтримку і сподіваємося на плідну майбутню співпрацю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат