Збував метадон в Ужгороді – місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за наркоторгівлю

19.06.2024 15:32 КРИМІНАЛ

За публічного обвинувачення прокурора Ужгородської окружної прокуратури 35-річного мешканця обласного центру засуджено до позбавлення волі за наркоторгівлю (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання – 6 років за ґратами із конфіскацією майна.

Прокурор надав докази того, що обвинувачений у березні 2023 року неодноразово збував метадон на території Ужгорода. Після чергової зустрічі з клієнтом торговця наркотиками викрили та провели обшук за місцем його проживання. Там знайшли ще партію метадону у великих розмірах, а також пігулки «екстазі».

У судовому засіданні чоловік вину не визнав і переконував, що наркоторгівлею не займався, а лише самостійно вживав заборонені речовини.

Наразі чоловік під вартою, там він перебуватиме і до набрання вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат