Угорець уник покарання за вивезення закарпатки у Камбоджу для проституції

zaxid.net 19.06.2024 14:50 КРИМІНАЛ

За вербування і вивезення закарпатки у Камбоджу для проституції громадянину Угорщини Габору Ковачу присудили 5 років позбавлення волі, однак реальний термін покарання замінили на 3 роки умовного. Про це йдеться у вироку Ужгородського міського суду.

Як ми повідомляли, 14 червня, у лютому 2024 року чоловік запропонував двом дівчатам із Закарпаття високооплачувану роботу у Камбоджі. Для цього вони мали надіслати свої фотографії в одязі та купальнику та заповнити анкету про ріст, вагу, сімейний стан, кількість дітей, володіння мовами тощо.

Злочинець запевнив закарпаток, що їх клієнтами будуть порядні люди та показав їм відеозаписи та світлини з місця роботи – готельні номери, меню, місця надання секс-послуг.

Далі Габор обрав одну з дівчат зі скрутним матеріальним становищем, зробив їй візу та придбав квиток у з Відня у Камбоджу. Угорця із закарпаткою затримали під час виїзду з України на КПП «Косино» 19 березня.

Під час судового засідання обвинувачений уклав угоду з прокурором про визнання винуватості.

Як наслідок, суддя Василь Бедьо визнав Габора Ковача винним у торгівлі людьми та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

Реальний термін покарання суд замінив на 3 роки умовного.

На вирок можуть подати апеляцію.

zaxid.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат