На Перечинщині перекинувся рейсовий автобус з пасажирами, є травмовані

17.06.2024 13:04 ПОДІЇ

 

17 травня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі рейсового автобуса. Подія сталась в селі Сімер.

Правоохоронці встановили, що 69-річний водій автобуса марки «IVAN» здійснював рух з Полянської Гути в напрямку Ужгорода. Проїжджаючи Сімер чоловік не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автобус перекинувся на бік.

Внаслідок аварії за медичною допомогою звернулось 11 пасажирів автобуса. Травми зафіксовано у трьох із них – 46-ти та 60-річні жінки, а також 17-річна дівчина.

Відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Досудове розслідування у справі триває, повідомляє пресслужба поліції.

Як повідомляє 103 Закарпаття внаслідок аварії травми легкої та середньої ступені важкості отримали семеро пасажирів та водій. Загалом, на місці ДТП виїжджало п’ять бригад екстреної медичної допомоги. Шестеро потерпілих транспортовано автомобілями швидкої до медичних закладів, ще двоє -   отримали допомогу на місці і від госпіталізації відмовились. Серед травмованих - шестеро жінок віком від 18 до 60 років, шестирічний хлопчик та 54-річнимй водій.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат