На онлайн-нараді за участі Олексія Кулеби і Олени Зеленської обговорили реформу шкільного харчування

15.06.2024 11:35 ПОДІЇ

 

Перебіг впровадження реформи шкільного харчування в Україні обговорили 14 травня на онлайн-нараді під головуванням заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби та за участю першої леді Олени Зеленської, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

- Окрему увагу приділили втіленню відповідних регіональних програм реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року.

Закарпаття та громади зокрема рухаються в цьому напрямку відповідно до розробленої дорожньої карти. Важливою для нас є співпраця з міжнародними партнерами, зокрема Всесвітньою продовольчою організацією ООН, яка фінансує гарячі обіди для учнів початкових класів понад 70 шкіл нашого регіону.

Також область подала на розгляд МОН 17 проєктів щодо модернізації харчоблоків у закладах загальної середньої освіти. Вони можуть бути профінансовані за кошти субвенції з державного бюджету. Сподіваємося на позитивне рішення.

Працюємо комплексно, маємо розуміння та підтримку від громад і батьків. Усі зміни починаються на місцях. Ці зміни – для здоровʼя наших дітей, що є безперечним пріоритетом.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат