На Рахівщині відбувся екстремальний марафон, у якому взяли участь двоє заступників голови ОВА

15.06.2024 22:41 ПОДІЇ

На Рахівщині відбувся екстремальний гірський марафон, у якому взяли участь і двоє заступники голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький та Василь Іванчо.

Учасники бігли на двох дистанціях - Лайт (36 кілометрів) та Медіум (56 кілометрів).

Старт був рівно опівночі з села Кваси (біля мінерального джерела), а фініш аж біля "Білого Слона". При цьому, учасники долали чотири вершини-двотисячники, включно з Говерлою та Петросом.

Учасники повинні були пройти контрольні пункти згідно з вказаними часовими лімітами. В іншому разі їм слід було припинити участь у марафоні та спускатися.

Більше того, учасники повинні були фотографувати себе на вершинах та контрольних пунктах для доказу повного проходження дистанції.

Як нам стало відомо, і Мирослав Білецький, і Василь Іванчо взяли участь у найважчому забігові - 56 кілометрів і успішно пройшли дистанцію.

Нагадаємо, що Мирослав Білецький та Василь Іванчо регулярно беруть участь у всіх марафонах, які проводяться на Закарпатті.

Ці марафони мають благодійну мету і зібрані кошти передаються на наші збройні сили. Зокрема, на зібрані кошти з Хустського марафону було придбано дрони, які Мирослав Білецький особисто відвіз на фронт та передав нашим військовим.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат