Поради щодо догляду та використання інтимних іграшок



Розваги з секс-девайсами завжди приносять море найяскравішого задоволення. Однак важливо не забувати про правила безпеки під час використання інтимних пристроїв. Сучасні іграшки для дорослих розробляються таким чином, що власними силами при правильному застосуванні не здатні завдати шкоди здоров'ю. Але якщо знехтувати доглядом за цими збуджуючими штучками, можна зіткнутися з справді серйозними проблемами.

Чому секс-іграшки потрібно мити?

Практично відразу після використання на поверхні інтимного девайса починають розмножуватися бактерії. Це абсолютно нормально і лякатися такого, звісно, не слід. Однак якщо не помити іграшку після застосування, а просто закинути її на полицю шафи або коробку з іншими секс-девайсами, при наступному використанні з'явиться ризик інфікування. Бактерії з поверхні пристрою потраплять на статеві органи, що може призвести до запалень та інших неприємних наслідків.

Головні правила догляду за інтимними іграшками:

● очищати до та після кожного застосування;
● використовувати безпечні засоби для догляду;
● зберігати у сухому місці та бажано у футлярі;
● іноді обробляти антисептиком;
● прибирати на зберігання, попередньо висушивши;
● не обмінюватися секс-девайсами з іншими людьми.

Безумовно, відразу після якісного оргазму, коли хочеться розслабитися і просто насолодитися спокоєм, бажання йти у ванну заради дотримання гігієни зазвичай не з'являється. Але, на щастя, щоб помити секс-виріб, багато сил та часу не потрібно. Достатньо буквально пари хвилин, щоб досягти ідеальної чистоти інтимного девайсу. І для цього знадобиться лише один недорогий засіб – спеціальний клінер, який можна придбати практично у будь-якому магазині для дорослих.

Як правильно очищати інтимні аксесуари?

Абсолютно нічого складного. Головне, запам'ятати одне – немає таких секс-іграшок, які можна було б не очищати. Від типу та особливостей матеріалу багато в чому залежить спосіб догляду. Наприклад, девайси з металу, твердого пластику або скла можна мити звичайною водою з нейтральним милом. А ось силіконові та латексні іграшки, а також пристрої з кібершкіри все ж таки краще очищати якісним клінером.

Важливо не помилитися з моделлю девайсу. Якщо модель водонепроникна, під час миття її можна сміливо підставляти під струмінь води. В інших випадках необхідно уважно стежити, щоб волога не потрапила усередину корпусу. Для догляду за виробами з ніжних пористих матеріалів бажано додатково використовувати тальк - спеціальний порошок, який легко знайти в будь-якому хорошому секс-шопі.

Якщо зовсім не хочеться займатися очищенням улюбленого фалоімітатора або вібратора безпосередньо після використання, можна вдатися до перевіреного способу - розважатися з іграшкою, попередньо одягнувши на неї презерватив. Важливо лише стежити, щоб лубрикант не потрапив під латекс. Однак цей метод підходить лише жінкам, тому що у випадку з мастурбатором презерватив не вбереже від забруднень.

А як користуватись іграшками для дорослих?

Тут все ще простіше та набагато цікавіше. Але спочатку слід успішно підібрати секс-девайс. В інтим-магазинах пропонують товари для здійснення різноманітних варіантів еротичних маніпуляцій. Пристрої завжди розподілені за категоріями – для нього, для неї та пар. Однак, як правило, практично всі інтимні девайси можна використовувати для будь-яких розваг - наприклад, парний вібратор підходить як для інтимної близькості з партнером, так і для одиночних актів мастурбації.

Основні правила використання секс-пристроїв:

● стежити за чистотою виробів;
● користуватися інтимним мастилом;
● враховувати тип іграшки та її призначення;
● не використовувати девайси з пошкодженнями.

Лубрикант необхідний усунення дискомфорту від тертя. Якщо точніше – при використанні інтимного мастила неприємні відчуття просто не з'являться. Особливо важливо не забувати про лубрикант при розвагах з вібропристроями та іграшками для анальної стимуляції. Мастило слід наносити на ту частину виробу, яка стикається зі статевими органами. При анальній мастурбації трохи лубриканта можна влити всередину анального отвору.

Якщо секс-іграшка виготовлена з силікону, то змащення має бути на водній основі, оскільки масляний або силіконовий лубрикант може пошкодити матеріал. Для анальної стимуляції бажано вибирати засоби густої консистенції. Силіконові мастила ідеально підходять для девайсів з металу та скла.

Як вибрати інтимний девайс?

Початківцям краще починати з найпростіших моделей – без великої кількості функцій. Тіло має звикнути до нових відчуттів. Поступово ерогенні точки стануть гостріше реагувати на різні види еротичних впливів, і тоді захочеться наполегливішої стимуляції. Отже, настане час спробувати девайси з такими цікавими ефектами, як вібрація, вакуум, пульсація, ротація тощо.

Тим, хто любить абсолютний комфорт, варто звернути увагу на інноваційні смарт-пристрої, що відкривають більший простір фантазії. У таких секс-іграшок завжди велика кількість оригінальних функцій: можна вигадувати власні режими вібрації, підключатися до спільного чату, кохатися на відстані, обмінюватися створеними режимами з іншими користувачами… і ще безліч інших захоплюючих способів урізноманітнити інтимні ігри.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат