Простий сайт з продажу за кілька секунд від Clevercart



Більшість дрібних приватних підприємців намагаються продавати свої товари чи послуги через інтернет, що є правильним рішенням. Як інструмент вибираються сайти чи соціальні мережі. Але можна піти ще простіше та скористатися сервісом Clevercart на сайті clevercart.pro/, де вдасться відкрити свою невелику торгову лавку за допомогою конструктора сайту. Простий та стильний інструмент дозволить створити основу продажу або сформувати додаткове джерело заробітку.

Clevercart є українським стартапом, що забезпечує підприємства майданчиком для прийому замовлень з подальшою обробкою. Додаткова інфраструктура дозволить розширити бізнес або з комфортом розпочати ефективну роботу. Витрачаються ресурси, економиться час, а також є можливість створити вітрини для презентації своїх товарів.

Як працює магазин?

Відмінним прикладом стане магазин Dushka.Po, який працює за адресою https://dushkapo.clevercart.pro/, де є можливість замовити текстиль для новонароджених та їх мам. Алгоритм дій виглядає так:

  1. Вибір товарів із асортименту;
  2. Введення імені та прізвища;
  3. Вказівка адреси електронної пошти;
  4. Введення номера телефону;
  5. Вибір способу отримання товару (переважно доставка);
  6. Формат оплати (при отриманні карткою).

Цей простий алгоритм дозволить за лічені хвилини отримати підтвердження заявки і отримати товар за допомогою доставки.

Переваги Clevercart

На даний момент на платформі працює близько 3500 інтернет-магазинів різної спрямованості. Це дозволить покрити практично всі необхідні сфери бізнесу. Зручна система управління не дозволить пропустити жодне із замовлень. Щоб підготувати інструмент для продажу, необхідно виконати кілька простих дій:

     ● додати опис магазину та його логотип;
     ● додати товари та їх варіації;
     ● вказати способи оплати та доставки;
     ● розпочати прийом товарів.

Базовий функціонал платформи є абсолютно безкоштовним, але є великий набір платних функцій для розширення можливостей майбутнього магазину. Серед способів оплати допускається автоматичне зняття грошей із кредитної або звичайної картки, а також можна налаштувати Privat, Mono, Wayforpay та багато інших способів.

Додаткові особливості сервісу

Управління магазинів здійснюється через кабінет, де видно замовлення, баланс грошей, представлено меню для додавання різних товарів, описів, актуальних цін та знижок. При використанні банківських карток як прийому оплати передбачається комісія від 1 до 5%. Налаштування триватиме близько 5 хвилин, але на будь-які питання можна отримати консультації.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат