Юна берегівчанка Кароліна вдруге здобуває перемогу на конкурсі Міні Міс Україна 2024

10.06.2024 18:31 ДОЗВІЛЛЯ

 

Закарпатка з міста Берегове Пиринець Кароліна другий рік поспіль перемагає на престижному фестивалі. Нагадуємо, що в 2023 році вона здобула титул Міні-Топ Модель України-2023 Grand Prix та представляла Україну на «World Fashion Week Kids festival» в італійському місті Піза, де здобувала титул «Little World Fashion Model 2023».

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у концерт-холі «Подоляни» міста Тернопіль відбулася грандіозна подія – 25-ий ювілейний Національний фестиваль моди й таланту «МІНІ МІС Україна 2024».

Мета цього фестивалю - підтримати у цей важкий для нашої країни час дітей України, вселити їм віру у свої сили та завтрашній день, мирне та світле майбутнє. Війна змінила маленьких українців, але не позбавила їх мрій та переконань про щасливу Вільну Україну.

Цьогоріч учасниками «Міні Міс Україна 2024» стали понад 50 дітей з різних куточків нашої країни, які продемонстрували обдарованість, незламний дух та об’єднаність української нації.   Під час фестивалю відбувся парад національного костюму “Моя Україна - незламна країна”, Barbie-дефіле, презентація талантів та амбасадорів соціальних проєктів, а також ювілейна срібна церемонія нагородження.

Головною переможницею   25-го ювілейного Національного фестивалю «Міні Міс Україна 2024» стала Міні Міс Україна 2024 Grand Prix ПИРИНЕЦЬ КАРОЛІНА з Берегова, Закарпатської області .

Конкурс дає кожному учаснику унікальний досвід, розкриває таланти та впевненість у своїх силах.

Переможниця візьме участь у «Little Miss & Mister United World» в Дубай, ОАЕ, де буде представляти Україну.

Цього року   Кароліна взяла участь у категорії «талант», де заспівала пісню «Хай живе надія». Глядачі та журі відреагували на виступ закарпатки бурними оплесками.

Виходила Кароліна в надзвичайно чудових, неймовірно красивих сукнях від улюбленої дизайнерки Вікторії Міндак, яка славиться своїми надзвичайно гарними сукнями в Україні та за її   межами.

За традицією в рамках фестивалю відбулася   благодійна акція «Від серця до серця», під час якої учасники передали подарунки дітям з дитячого будинку. Спеціальним гостем події став український альт-поп гурт «Енджі Крейда».  

«Щиро дякую організаторам фестивалю, дякую своїм батькам, братам, всій родині, друзям, знайомим, вчителям. Дякую всім, хто вболівав за мене, підтримував, переживав і радів разом зі мною. Низький уклін та   велика подяка нашим ЗСУ, завдяки яким в спокійній атмосфері пройшов цей чудовий конкурс.

Я дуже пишаюся тим, що вдруге здобуваю перемогу, що маю змогу прославити наше маленьке місто Берегове, та наше сонячне Закарпаття. Вірю, що настане мир в Україні, що ми маленькі українці будемо жити під мирним небом, та радіти , насолоджуватися щасливим дитинством, життям! СЛАВА УКРАЇНІ!», - розповіла Кароліна Пиринець.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат