На Закарпатті зʼявиться новий індустріальний парк "Тячів"

30.05.2024 21:30 ПОДІЇ

Новий індустріальний парк з’явиться на Закарпатті: рішення про внесення до реєстру прийняли сьогодні на засіданні Кабміну, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

- Йдеться про парк «Тячів», який матиме площу 61,47 га і дозволить створити до 3100 нових робочих місць у переробній промисловості. Там будуть функціонувати деревопереробні підприємства, компанії з виготовлення скла й виробів, з обробки, оздоблення та різки декоративного і будівельного каменю.

Однак індустріальний парк «Тячів» не обмежиться лише виробничою діяльністю. Паралельно на його території планують займатися науково-технічною діяльністю, працювати у сферах інформації та телекомунікацій, альтернативної енергетики, зберігання енергії та інших суміжних сферах. Це створює широкі можливості для інновацій та розвитку високотехнологічних галузей.

Щиро вітаємо Тячівську ТГ з таким досягненням. До речі, ця громада стала одним з учасників конкурсу обласної військової адміністрації та Агентства регіонального розвитку і транскордонного співробітництва «Закарпаття» та отримала кошти для виготовлення необхідної документації.

Індустріальний парк «Тячів» стане важливим осередком для розвитку регіону, сприятиме залученню інвестицій, забезпечить сприятливі умови для бізнесу, що своєю чергою посилить економічне зростання регіону та підвищить рівень працевлаштування і якість життя в громаді.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат