Тривають підготовчі роботи для будівництва мосту через річку Тиса між Україною і Румунією

29.05.2024 16:59 ПОДІЇ

 

Новини щодо будівництва мосту між Україною та Румунією.

Провели чергову плідну зустріч із нашими партнерами, обмінялися актуальною інформацією, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Сьогодні до обговорення доєднався Іонел Скріостяну, державний секретар Міністерства транспорту та інфраструктури Румунії, чим засвідчив свою увагу та підтримку реалізації проєктів будівництва мосту та пункту пропуску між Закарпаттям та повітом Марамуреш на найвищому рівні.

З часу нашої останньої зустрічі Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України повідомило, що не заперечує щодо будівництва румунською підрядною організацією автодорожнього прикордонного мосту через річку Тиса на території України. Це дозволяє проводити іноземній компанії будівельні роботи на українській землі.

У межах майбутнього будівельного майданчика проводять необхідні підготовчі роботи. Проінспектували хід виконання з румунськими партнерами особисто. Вже зовсім скоро там буде ще одна важлива транспортна артерія, що зʼєднає Україну та Євросоюз.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат