Як недорого відпочити в Туреччині: онлайн турагенція АНЕКС Тур

28.05.2024 22:05 ДОЗВІЛЛЯ



Відпустка на узбережжі Туреччини телепортує українців в паралельний Всесвіт без повітряних тривог та замінованих пляжів. Планувати відпустку на море https://anex-tour.com.ua/uk/countries/turkey/ в Туреччині варто: туроператори розробили безліч вигідних варіантів відпочинку на Егейському та Середземному морі.

Навіщо потрібна відпустка в Туреччині українцям

Вигідні тури в Туреччину забезпечують проживання на морському узбережжі з чудовою туристичною інфраструктурою.

Відпустка в Туреччині ефективна:

  • українські гості турецьких готелів все включено швидко відновлюють нормальний сон та психологічну рівновагу.
  • мінеральний склад води у Середземному та Егейському морі відрізняється від чорноморського – прискорюється регенерація після порізів та опіків, шкіра стає еластичною;
  • свіжий морський бриз в поєднанні з ароматом сосен дезінфікує легені.

Доброзичливість та щира турбота про туристів, висококласний сервіс, пляжі, басейни та аквапарки, смачна їжа, недорогі ціни путівок – те, що потрібно для стовідсоткового перезавантаження.

Авіа тури до Туреччини сезону 2024

Українські туроператори суттєво розширили список польотних програм чартерними та регулярними авіарейсами на літо в Туреччині. У каталозі турагенції АНЕКС Тур представлені тури в Туреччину з вильотом з аеропортів Молдови, Румунії, Угорщини, Польщі, Прибалтики, їх зручно купити онлайн.

Приймають аеропорти Бодруму, Даламану, Анталії, Аланії (Газіпаша). Час перельоту з європейських аеропортів в середньому 2:00 - комфортно для поїздок з маленькими дітьми і пенсіонерів.

Рекомендація онлайн турагенції АНЕКС Тур. При виборі європейського аеропорту вильоту заздалегідь оцініть маршрут, спосіб та час проїзду від місця проживання до міжнародного терміналу. Час розраховуйте із запасом: поїзди, рейсові автобуси та приватний трансфер часто затримуються на кордоні.

Недорогі автобусні пляжні тури в Туреччину

Туроператори пропонують дешеві пакетні пропозиції з груповим трансфером із найбільших міст України на топові турецькі курорти. Маршрут країнами Східної Європи та Туреччини для володарів українських біометричних паспортів безвізовий. Автобуси туристичного класу з кондиціонерами та Wi Fi, можна не турбуватися про габарити та вагу багажу.

Підказка турагентства АНЕКС Тур. Найближче добратися автобусом на легендарні курорти Егейського моря: Бодрум, Кушадасы, Мармаріс.

Гнучкий формат програми «Тільки проживання» для відпустки у Туреччині

Досвідчені туристи самостійно бронюють місця на регулярних рейсах та укладають договори туристичного страхування. Надійне бронювання рейтингового готелю в Туреччині за програмою «Тільки проживання» без ризику фішингу та овербукінгу забезпечує турагенція.

Секрет від турагенції АНЕКС Тур. Ціна за добу проживання в таких турах до Туреччини нерідко дешевша, ніж у самого готелю чи онлайн-агрегаторів – номери викуплені до початку високого сезону.

Пакетні тури в Туреччину на море

Більшість туроператорів пропонують готове рішення для відпустки за кордоном – у ціну путівки включено переліт або проїзд, страховка, груповий трансфер в готелі на території Туреччини, проживання та харчування (згідно з концепцією готелю). Основні витрати на відпустку сплачені в гривні до виїзду з України, туристам простіше планувати бюджет на екскурсії, розваги та шопінг.

Рада турагенції АНЕКС Тур. Порівняйте вартість відпочинку з різними датами вильоту та тривалістю відпустки. Ціна за один день відпочинку в тому самому готелі може відрізнятися на 10-20%. Найбільш бюджетні варіанти - Аланія, Сіде, Лара, Бельдібі. Гарячі тури до Туреччини заощаджують до 30% вартості путівки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат