Як заробляти на криптовалюті? Актуальні інструменти та перспективи

11.04.2024 12:25 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сфера фінансів постійно розвивається, з'являються нові інструменти та методики, тому, як заробляти на криптовалюті, у наш час є досить актуальним питанням. Звичайних користувачів, інвесторів і трейдерів постійно цікавить щось нове та застосування криптовалюти якраз є цим новим, незвичним, але цікавим та перспективним.

Основна увага звернена на пасивний дохід, коли вдається зробити інвестицію чи провести якусь угоду і згодом отримати вкладений капітал із відсотками. Деякі використовують одночасно кілька способів, диверсифікуючи свої кошти та тим самим підвищуючи ймовірність успішного результату. Про кожен із способів буде розказано нижче.

Інвестування

Інструмент передбачає покупку одного з цифрових активів, сподіваючись на підвищення ціни, щоб у майбутньому продати його і тим самим отримати солідну різницю у вартості. Криптовалюта дуже волатильна в короткостроковому періоді, але в довгостроковій перспективі можна непогано заробити. Як і будь-які інші інвестиції, вкладення криптовалюти потрібно розглядати як портфельні інвестиції.

Торгівля

У цьому випадку можна торгувати цифровим активом протягом одного або декількох днів. Про це детально розказано тут bikotrading.pro, де є поради та рекомендації від фахівців. Якщо не хочеться цілий день сидінь біля екрана та аналізувати рух ціни, можна скористатися Buy/Sell системою для торгівлі криптовалют. Це тематичне ком'юніті для тих, хто не хоче витрачати багато часу, але бажає заробляти на торгівлі цифровими активами.

Немає необхідності витрачати багато часу на аналітику та аналіз графіку. Забезпечується ефективний та оптимізований підхід до інвестицій та торгівлі на криптовалютному ринку.

Гроші в управління

Непоганий спосіб заробити, передавши свої гроші тим, хто знає, як заробляти на цифрових активах та пропонує відповідну послугу за певний відсоток. Перевага інструменту в тому, що є можливість приділити свою увагу та сили іншим проєктам, тоді як фахівці забезпечать інвестора пасивним прибутком.

Стейкінг

Це процес, коли інвестор зберігає певну кількість криптовалюти у гаманці або на спеціальній платформі, щоб забезпечувати нормальну працездатність мережі. Як винагороду можна розраховувати на комісію з транзакцій або отримати частину монет, які були щойно створені. Особливих дій від інвестора також не потрібно – просто володіти цифровим активом та чекати на дивіденди.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат