Голова Закарпатської ОВА разом із заступниками перебуває на передовій

24.02.2023 11:07 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із своїми заступниками Мирославом Білецьким та Ігорем Шинкарюком прибули на Донеччину.

Вони відвідують закарпатських воїнів, які в різних підрозділах наразі перебувають на передовій лінії фронту.

"Минає рік широкомасштабного вторгнення окупантів на українську землю у війні, яка триває дев’ятий рік і в якій ми обов’язково переможемо.

Цими днями ми на фронті разом із нашими закарпатськими бійцями 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада (128 ОГШБ), Карпатська Січ. Carpathian Sich, Поліція Закарпатської області різних підрозділів, родів військ та структур, котрі боронять країну ціною власного життя.

Ми разом в одному строю з самого початку. Так було і так буде до нашої перемоги!", - написав Віктор Микита у соцмережах.

Представники закарпатської влади відвідали позиції воїнів 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї ОГШБр, які зараз виконують бойові завдання на Донеччині.

"Символічно, що ми зустрілися напередодні річниці початку повномасштабної війни. Тут, на фронті, закарпатці разом за тисячу кілометрів від своїх домівок об’єднані та вмотивовані. Поспілкувалися, обмінялися думками і переказали вітання від рідних.

Для підтримки боєздатності підрозділу передали «вовкам» два сучасні дрони дальньої розвідки Matrix 300 у комплекті, 30 тактичних квадрокоптерів Mavic та прилади нічного бачення. Зібрати цю техніку було надважким завданням у сучасних умовах. Однак завдяки нашим партнерам вдалося вчасно все доправити на передову.

Водночас привезли бійцям чотири пікапи. Зараз цей транспорт критично важливий, адже штурмовики постійно переміщуються на напрямках зосередження сил окупантів, де ефективно їх знищують".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат