Як вибрати рідину для електронних сигарет?

admin 15.02.2023 13:14 ПОДІЇ



 

Електронні сигарети стали однією з найпопулярніших альтернатив звичному курінню. Вейпи мають приємний аромат, смак можна підібрати залежно від особистих уподобань. Вибирати рідину для електронних сигарет треба уважно. Краще віддавати перевагу перевіреним виробникам, продукція яких сертифікована та відповідає стандартам якості. Широкий вибір таких брендів представлено на сайті Вейп Шоп Esmokers: https://esmokers.kiev.ua/ua/.

Рекомендації з вибору рідини для електронних сигарет

Розглянемо одні з найважливіших показників, за якими вибирають рідину.

Аромат

Це перше, на що варто звернути увагу. Адже, навіть коли міцність і співвідношення компонентів підходитимуть вам ідеально, рідина не буде використовуватися, якщо її смак особисто для вас неприємний. Асортимент ароматів величезний:

  • фруктові;

  • ягідні;

  • тютюнові;

  • зі смаком різних напоїв;

  • горіхові;

  • десертні та багато інших варіантів.

Наприклад, рідина для електронних сигарет ELF BAR може бути зі смаком цукрової вати, холоду, м’яти, ягідного міксу. Більше варіантів смаків можна подивитися за посиланням: https://esmokers.kiev.ua/ua/zhydkost-elf-bar/. Крім того, є рідини для електронних сигарет, у яких поєднано фрукти, десерти й тютюн або використовуються інші екзотичні смаки.

Міцність

Після того як визначилися з ароматом, обираємо міцність. Найпоширенішими є такі варіанти кількості нікотину:

  • легкі —1,5 мг і нижче;

  • середні — до 6 мг;

  • міцні — до 36 мг.

Крім того, є рідини взагалі без нікотину. Міцність зазвичай обирають, відштовхуючись від того, скільки звичайних цигарок викурювалося за день. Проте рекомендовано починати з найменшої кількості нікотину.

Співвідношення PG і VG

В основі будь-якої рідини лежить пропіленгліколь (PG) і гліцерин (VG). На ринку представлено такі варіанти співвідношення PG до VG:

  • 30:70;

  • 50:50.

Кількість пропіленгліколю впливає на інтенсивність смаку, а гліцерин забезпечує більш густу пару. Робіть вибір, зважаючи на те, що для вас має більше значення.

Це основне, на що варто звертати увагу. Проте рідини для електронних сигарет також відрізняються за об’ємом, виробником і ціною. Вибрати найкращий варіант для себе можна лише одним способом — експериментуючи. Тільки спробувавши кілька різних ароматів із різною міцністю і співвідношенням PG та VG, ви зможете точно зрозуміти, що вам підходить найкраще. Головне — обирати перевірених і відомих виробників рідини, які високо цінують свою репутацію та відповідально ставляться до роботи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат