Ще одного відомого закарпатця звинувачують в прихильності до путіна та росії

11.02.2023 12:25 КРИМІНАЛ

Опубліковано скани з російського журналу з інтерв'ю директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Гісем в інтерв'ю вихваляє російського диктатора та переконує, що росія вже виграла третю світову війну.

Скани з журналу "Русская водка" опублікував соціолог Влад Мартон на своїй сторінці у Фейсбук.

"Чому перевірити на колаборацію з росією потрібно закарпатського коньячного барона Гісема. Зараз поясню.

Свого часу я публікував фото директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема, де на стіні у його кабінеті висів портрет російського диктатора путіна. Це фото було тривалий час розміщено на спеціальній сторінці порталу Євровайн, яка була присвячена Ужгородському коньячному заводу. З-поміж сотні фотографій була і фотографія з путіним і ні в кого вона не викликала питань.

Після резонансу з цього приводу у закарпатській пресі портал Євровайн перестав існувати взагалі і, відповідно, фотографії також зникли. Тобто, Гісем та його оточення зробили так, щоб фотографії більше не існувало в мережі. Однак я почав шукати це фото в мережі і дивним чином виявив дуже дивні розповіді про Володимира Гісема в російському профільному журналі «Русская водка».

Як виявилося, Гісем сам неодноразово їздив до Росії, де брав участь у профільних виставках, а також давав інтерв’ю російським журналістам. Більше того, ці журналісти приїжджали до Гісема в Ужгород", - написав Мартон.

Ми, у свою чергу, знайшли посиланя на архів цих журналів.

http://www.rusvodkamagazine.ru/upload/RV_3-10.pdf

http://rusvodkamagazine.ru/upload/magazine/inretnet_5-6_11.pdf

Вони виявилися з довоєнного періоду, однак у нас виникла думка, що навряд чи може помінятися ідеологія дюдини з такими переконаннями. Нагадаємо, Гісем очолював Соціалістичну партію на Закарпатті, потім був у Партії Регіонів. З його боку і досі не прозвучало заяв про засудження війни.

Ну і ще така деталь. Нам досі невідомо, чому вже понад 11 років коньячний завод перебуває на стадії ліквідації. У паперах статус підприємства вказано, що власником підприємства є колектив, але так ніхто і не побачив, хто в списках колективу. Ніде не оприлюднено цих прізвищ. І це, до речі, також питання до правоохоронців. Як і питання щодо будівництва туркомплексу "Верховина" біля Невицького замку, де досі не розібралися із земельними аферами та ніхто не дає відповіді, за які гроші все це збудовано.

Якщо в країні оголошено війну з колаборантами, то чому немає жодних дій у цьому плані?

А тепер судіть самі, чи може людина з таким світоглядом раптом поміняти свою думку.

Ось лише деякі цитати з цих інтерв’ю, які мали б зацікавити наші правоохоронні органи, якщо вони не просто афішують боротьбу з колаборантами, а дійсно цим займаються.

«Если мы не будем двигаться вперёд сообща – Украина вместе с Россией, того и гляди, что и потомков наших на планете не останется!»

«Был также категоричный звонок: дескать, чего вы хотите с этого динозавра – у него же в кабинете по-прежнему Ленин висит! Мы перебрали все фотографии – нет Ленина. Зато есть Путин. Не потому, что Гисем отдаёт предпочтение одному. Гисем уважает обоих. И говорит, что мы, русские, ещё не знаем своего счастья. Путина с Медведевым ещё назовут Мининым и Пожарским, ну, а Третью мировую войну Россия уже выиграла!"

"Даже странно слышать такое от умного, здравого, честного мужика. Мы у себя в России привыкли думать несколько иначе… А он стоит на своём как вкопанный! Ну ладно, говорит, пусть мы (вы) ещё и не дошли до Берлина, но свой Сталинград Россия уже выиграла! Чем Россия была при Ельцине, и чем она стала при Путине?!"

"Но всё это – ерунда по сравнению с главным, которое случается РАЗ В 350 ЛЕТ, – спокойно и веско говорит Владимир Гисем. – УКРАИНА СНОВА С РУССКИМ НАРОДОМ. И это главное."

На фото в журналі Володимир Гісем фотографувався з одіозними російськими політиками.

«Вы помните, что Гисем уже сравнивал Путина и Медведева ни много, ни мало, а с Мининым и Пожарским. Сегодня он ведёт свои сравнения к самому Богдану Хмельницкому. Просто такие большие и неповторимые проекты настолько велики, а прямые и косвенные последствия от этого шага настолько глобальны, что маленький человек вначале даже не в силах увидеть и осознать происходящее сегодня. Украина снова с русским народом».

http://prozak.info/var/prozak/storage/images/media/images/znimok-ekrana-2023-02-06-o-12.49.482/658622-1-ukr-UA/Znimok-ekrana-2023-02-06-o-12.49.48_reference.png

"– Владимир Васильевич! Так кто же вы по профессии? Инженер? Винодел? Коньякодел? Гисем: Я красный директор".

Влад Мартон також зробив скан з журналу і на ньому таки є фото, на якому Гісем у своєму кабінеті, а на стіні портрет путіна. Це те саме фото, яке було видалене з порталу Евровайн.

Ну і варто звернути увагу на рекламу, яку розміщував Ужгородський коньячний завод в російському журналі від 2010 року. Так, війни ще не було. Але вже 20 років була незалежна Україна.

Ми не очікуємо реакції РНБО чи СБУ. Чомусь не віриться в ефективність їхньої можливої реакції. Але, принаймні, в "Миротворець" Володимир Гісем має шанс потрапити.

Василь Коваль для Prozak.info

Коментарі :


22.10.2023 05:22 Сергій

Так, цей персонаж відмомий на весь край. Бізнес у нього данецкие ребята не відняли якраз через допомогу ВВХ


27.03.2023 16:06 Олег

"Красниє директора" - псевдомарксисти-атеїсти.Переписали всю народну власність на себе і сім ї.
Хочуть такі режими як на раші.
Навіки закріпити "зароблені" капітали і дальше грабувати народ і державу.вороги народа.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат