Як розповісти про бренд і не витратити весь рекламний бюджет

admin 10.02.2023 15:21 ПОДІЇ



Як розповісти про бренд і не витратити весь рекламний бюджет

Просування бренду та пропонованих їм товарів – одне з основних завдань, що вимагає грамотного професійного підходу для найвигіднішого рішення. Можна замовити дорогу рекламу та залучити промоутерів, але такий підхід далеко не завжди є доцільним і витрати на його реалізацію навряд чи швидко окупляться. Якщо ваша компанія спеціалізується на створенні та реалізації будь-яких товарів, набагато вигіднішим рішенням стане друк на коробках з картону, які зручно використовувати як упаковку для продукції різних типів.

Картонні коробки все частіше обираються для фасування як продуктів харчування, так і товарів з інших груп. Така тара максимально зручна:

  • екологічна;

  • має малу вагу;

  • проста в експлуатації;

  • коштує недорого.

Виготовлення коробок з друком дозволить одержати готовий рекламний продукт за мінімальною ціною. На поверхні короба можна надрукувати будь-яку інформацію – від простого логотипу до детальних даних про товар або виробника. Друк на коробках в Києві виконують у різних кольорах, що дозволяє отримати як лаконічні і недорогі у виконанні варіанти тари, так і яскраві вироби, що запам’ятовуються та точно не залишаться непоміченими споживачами.

Навіщо потрібний друк логотипу на гофротарі

Картонна упаковка все частіше зустрічається в службах доставки їжі, інтернет-магазинах косметики та у інших постачальників послуг. Багато хто з них використовують коробки з друком на замовлення. Отримуючи таку упаковку, споживач відразу ж дізнається, від кого відправлення і що всередині тари. Це зручно, адже сучасна людина не любить додаткових складнощів та тимчасових витрат.

Наприклад, друк логотипу на коробці для піци дозволяє зробити продукцію більш відомою. З таким оформленням упаковки це не просто їжа, а продукт певного виробника. Яскравий логотип обов’язково залишиться в пам’яті покупця і згадається, коли наступного разу у нього виникне бажання скористатися службою доставки. Ще один бонус від такого оформлення тари – навіть після того, як споживач її утилізує, вона продовжить рекламувати продукт, адже до моменту її повного знищення її побачить ще чимало людей.

За допомогою замовлення друку на коробках можна вирішити безліч завдань. Ви розповісте про себе, зробите товар впізнаваним, ідентифікуєте його, виділивши з безлічі подібних одноликих коробок. Друк на картоні коштує недорого, тому брендування в такий спосіб – максимально вигідний та практичний момент у просуванні компанії.

Надрукувати на коробці можна будь-яку інформацію. Це можуть бути не лише емблеми чи лого. Розкажіть, що всередині. Розмістіть на упаковці важливу для покупця інформацію про склад продукту, терміни його придатності, місце виробництва, особливості зберігання. Вся ця інформація може стати ще одним моментом, який приверне увагу споживачів та викличе повагу до бренду.

Для популяризації бренду нерідко використовують і інші інструменти. Наприклад, різні слогани, креативні картинки, прикольні написи. Вони одразу ж притягують погляд та залишаються в пам’яті. Така реклама підходить для просування будь-яких продуктів харчування, текстилю, косметичних засобів та інших популярних та необхідних кожному товарів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат