Голова Закарпатської ОВА Микита на свій день народження відвідав закарпатських воїнів у Бахмуті

admin 05.02.2023 11:45 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом зі своїм заступником Ігорем Шинкаруком поїхали до найгарячішої точки України - міста Бахмут на Донеччині

4 лютого у Віктора Микити був день народження і в цей день він був серед наших воїнів.
Віктор Микита передав воїнам важливі військові прилади та знаряддя, а натомість на знак подяки отримав від батальйону "Захід" бойовий прапор.

Коротке відео зустрічі із закарпатськими воїнами Віктор Микита розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

Відомий закарпатець Роберт Бровді з позивним "Мадяр" на своїй сторінці у Фейсбук так привітав голову ОВА Микиту з днем народження:

"Моі вітання, Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА
Сьогодні, в свій День Народження Ви приїхали до Бахмуту з підтримкою та повагою в більшість підрозділів на смузі Соледар-Бахмут, де боронять рідну землю закарпатці.

Достатньо 5 хвилин особистої уваги. Підтримка земляків, на фоні загальної підтримки українського народу, нашого надійного другого фронту- тилу, та увага зі сторони очільника Закарпатськоі військовоі адміністраціі для нас цінні.

Тепер без офіціозу, по-мадярівські:
якщо раптом комусь стане на думку хейтернути з приводу загравання з владою, прошу не зволожуватися. З паном Віктором взаємоповажно спілкуємося понад десятиріччя. Дядько-кремінь і на свому місці.
Таким губером був у Закарпатті Валерій Лунченко, таким є і Віктор Микита. Інших, окрім ще Г.Москаля, навіть і не згадаю відразу. Маю Честь".

admin

Коментарі :


05.02.2023 20:03 Чухран Олександр

Дуже вдячний нашому голові закарпатської ОДА дуже міцно, він молодець що не побоявся і відвідав найгарячішу точку України дуже дякуємо за відважність Віктор Микита! СЛАВА УКРАЇНІ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат