На Закарпатті в індустріальному парку «Соломоново» проходить велика конференція для бізнесу

30.11.2023 15:53 ПОДІЇ

 

На Закарпатті в індустріальному парку «Соломоново» проходить одна з найбільших конференцій для представників промисловості, малого та середнього бізнесу, стартапів, дослідників, академічних і політичних кіл у межах Manufacturing Day Ukraine, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Важливим є те, що до нашого регіону прибули представники європейських інституцій, бізнес-спільнот та об’єднань для дослідження інвестиційних можливостей і залучення коштів міжнародної допомоги.

Зокрема, генеральний директор EIT Manufacturing Каролін Віаруж, керівниця напрямку міжнародних відносин Німецької асоціації автопрому (VDA) Ангела Майнц та інші.

Також у форумі взяв участь заступник керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма, який привітав учасників і закликав стейкхолдерів дивитися на інвестиційний клімат країни в розрізі регіонів, шукати свій та шукати надійних партнерів.

Під час заходу учасники знайомляться з українською виробничою екосистемою, налагоджують контакти й досліджують можливості співпраці в інноваціях, освіті та розвитку бізнесу.

Для нас украй важливо, що саме Закарпаття стало платформою для проведення такого форуму. Це свідчить про те, що ми маємо високий рівень довіри від іноземного й українського бізнесу та оперуємо в найбільш безпечному регіоні країни.

Кожна копійка, вкладена в українську економіку, – це ресурси на підтримку Сил оборони та безпеки. Тож ми робимо все можливе для пошуку цих ресурсів і надійних партнерів, які прагнуть підтримати нашу країну й розмістити свої компанії на Закарпатті.

Ніхто не допоможе та не забезпечить нас так, як ми можемо забезпечити самі себе. Це має бути основою для кожного. Зовнішній інвестор може брати приклад з нашого внутрішнього, який не боїться вкладати кошти в розвиток виробництва на Закарпатті та створювати продукт з високою доданою вартістю.

А ми своєю чергою зробимо все, що від нас залежить, щоб налагодити логістику, знайти робочу силу, майданчики для виробничих потужностей і забезпечити безпеку інвестицій.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат