Співпраця Закарпатської ОВА й наших громад з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» триває вже понад рік

14.11.2023 17:16 ПОДІЇ

 

Завдяки взаємодії нам вдалося втілити низку важливих ініціатив та отримати від партнерів підтримку на загальну суму 3,5 млн гривень, - повідомив заступник голови Закарапатської ОВА Василь Іванчо.

Сьогодні з представниками Проєкту провели спільне засідання керівного комітету та робочої групи з актуалізації Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2027 року.

Маємо низку важливих напрямків, тож робота над виконанням поставлених завдань, посиленням потенціалу краю і розв'язанням проблемних питань тут відіграє ключову роль. Завдяки підтримці партнерів ця діяльність стає ефективнішою та більш результативною.

Так, обговорили основні економічні, соціальні, екологічні та інші тенденції, адже розвиток кожної складової впливає на загальну стратегію. З початку повномасштабного вторгнення маємо виклики, з якими активно працюємо, тож нині важливо говорити про реабілітацію військових, підтримку захисників і вимушених переселенців, роботу місцевого й релокованого бізнесу, розбудову наших громад.

Продовжуємо нашу співпрацю задля розвитку Закарпаття та України загалом, адже внесок кожного важко переоцінити. Дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за всебічну підтримку і взаємодію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат