На Закарпатті представники ТЦК забрали водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання

13.11.2023 12:11 ПОДІЇ

Працівники ТЦК в Ужгороді затримали водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання з тхеквондо. Діти приїхали з Вінниці і це був єдиний водій у цьому автобусі. Про це випадок повідомив журналіст вінницького сайту 20 хвилин Віталій Павловський.

Як повідомив Віталій Павловський пізно ввечері у суботу, 11 листопада, дитяча збірна з тхеквондо з Вінниці поїхала в Ужгород на змагання. Команда разом із водієм заночували у хостелі «Монада». Вночі усіх чоловіків працівники ТЦК забрали у військкомат, їх одразу скерували на нічну військово-лікарську комісію та після цього повідомили про негайну відправку в Чернігів.

«По закінченню комісії, водія Михайла думаєте відпускають? Ні, йому вручають гарний військовий квиток та відправляють прямо зараз на Чернігів… самі знаєте чому..», – написав журналіст Віталій Павловський.

За даними журналіста, ситуацію взяв на контроль голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, а перевізник відправив до Ужгорода нового водія, який має доставити дітей додому.

Пізніше Павловський повідомив, що перевізник підготував іншого водія для повернення спортсменів додому. Але оскільки ключі від автобуса залишилися у військкоматі, а жоден із місцевих водіїв не наважився туди піти, рятувати дітей довелося дівчині Юліані з Маріуполя, яка мешкає в Ужгороді.
___________________________________________

У Закарпатському ОТЦК та СП сьогодні, 13 листопада, повідомили, що під час спільних заходів представники військкомату з поліцією виявили чоловіка, який не надав інформації про перебування на військовому обліку. Представники Нацполіції доставили його до Ужгородського РТЦК та СП для уточнення військово облікових даних. При уточненні з’ясувалося, що у нього законних підстав на відстрочку по мобілізації немає, і останній безпідставно уникає військової служби в Збройних Сил України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат