На Закарпатті стартувала перша «Школа експортера»

09.11.2023 19:11 ПОДІЇ

 

Навчання для представників місцевих і релокованих на Закарпаття підприємств-експортерів успішно стартувало, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Протягом двох днів близько 30 учасників інтенсивно працюватимуть над отриманням знань з експортної діяльності чи посиленням вже наявних.

Зокрема, завдяки кваліфікованим фахівцям на тренінгу будуть порушувати питання виходу на міжнародну арену й пошуку ринків, діджитал-інструментів, документального супроводу, логістики, фінансів тощо.

Така кількість зацікавлених осіб говорить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку і спільно з партнерами проводимо корисні заходи. Наше завдання – створити всі умови для того, аби робота бізнесу була простішою та комфортнішою як у напрямку експортної діяльності, так і в інших сферах.

Зовнішньоекономічна діяльність – один із ключових напрямків, який сприяє розвитку Закарпаття та України загалом, тому вивчення різних тонкощів важливе.

«Школа експортера» втілюється за підтримки Програми розвитку ООН в межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується Урядом Німеччини.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат