Подарунок до дня народження тата: який вибрати

admin 10.10.2023 20:56 ПОДІЇ

Підготувати сюрприз для близької людини, що точно сподобається та буде доречним, – непросте завдання. Особливо важко дарувати щось чоловікам, адже на питання, чого б їм хотілося, вони рідко дають конкретні та реалістичні відповіді. Татові теж складно знайти презент, адже він зазвичай каже, що в нього все є і нічого більше не треба.

Якщо ти не хочеш ходити по супермаркетах і довго шукати необхідний товар, почитай корисні поради від Аврори. Вони допоможуть визначитись і вибрати найкращий подарунок. Під час покупки варто керуватися вподобаннями та захопленнями твого тата (чим він займається у вільний час, яка його професія). Можливо, тобі точно відомо, що в нього є мрія, отже, саме на день народження варто її втілити.

Вибір подарунка з урахуванням деяких критеріїв

Перш ніж вибирати, пам’ятай, що не завжди дорогий сюрприз буває доречним, а отже, не обов’язково витрачати дуже великі суми грошей. Рідні цінують приділений їм час та увагу, їм більше до вподоби добрі, щирі слова, а не речі. З цих самих міркувань не варто дарувати гроші, адже це точно не найкращий варіант для близької людини. Щоб дізнатися, яким буде гарний подарунок татові, читай викладені далі поради.

Перше, що допоможе тобі зорієнтуватися у виборі, – професія винуватця свята. Якщо він багато часу проводить за комп’ютером удома або в офісі, придбай мишку чи навушники, щоб зробити виконання повсякденних задач комфортнішим. Керівника відділу порадує зручний блокнот-органайзер, у якому можна записувати корисні контакти, планувати свій день. Кухарю прийдуться до вподоби аксесуари для приготування страв або декорування кухні.

Ще один важливий критерій вибору – захоплення твого тата поза роботою. Може, він уже на пенсії – це саме час присвятити себе справі для душі. Однією з таких може стати, наприклад, риболовля, тобі залишається тільки придбати та подарувати корисне приладдя для цього. Гарним сюрпризом стануть також різноманітні вироби для відпочинку на природі.

Який подарунок вибрати з огляду на вік

Це також важливий критерій, адже від нього залежать як уподобання, так і стиль життя, навіть потаємні бажання тата. Наприклад, у 40 років він молодий, добре розбирається в техніці, не відмовиться від різноманітних активностей. Гарним подарунком для чоловіка такого віку стануть девайси для гаджетів (наприклад, навушники або чохол, штатив, тримач, геймпад).

Доречним для чоловіка в 40 років сюрпризом стануть також квитки на концерт або в театр – не забудь попередньо знайти татові пару (наприклад, маму). Серед інших варіантів дозвілля можна вибирати й сертифікати на майстер-класи, якщо конкретні заняття точно відповідають вподобанням близької людини. У 50 років перелік інтересів та життєвих спрямувань змінюється – у цьому віці гарними сюрпризами стануть:

  • дорогий аксесуар. Наприклад, можна замовити годинник або ювелірний виріб, нанести на нього персональне гравіювання;
  • зарядні пристрої. Наприклад, павербанк є особливо доречним останнім часом, коли гаджети потрібно завжди тримати зарядженими;
  • товари для автомобіля. Якщо твій тато любить проводити багато часу за кермом, саме корисні аксесуари для машини стануть йому в пригоді;
  • настільні ігри. Завжди доречні, адже для тата надзвичайно цінним є час, який він проводить із родиною;
  • сумка-холодильник, термос та інші речі або аксесуари для відпочинку на природі.

Можна також подарувати стильний гаманець для зберігання грошей, путівку до санаторію або поїздку на море тощо. У будь-якому разі пам’ятай, що презент потрібно не просто подарувати, а й зробити це красиво, щоб він запам’ятався. Тому не завадить приділити більше часу пакуванню.

В інтернет-магазині Аврора ти знайдеш багато чудових пропозицій до дня народження тата, у тому числі від українських виробників. Заощаджуй свої гроші та замовляй продукцію з безкоштовною доставкою до торгових точок мережі. В Україні зараз працює понад 1000 магазинів у Чернівцях, Запоріжжі, Миколаєві та інших великих і маленьких містах.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат