На Закарпатті нагородили патрульних поліцейських, які нещодавно затримали російського шпигуна

09.10.2023 21:58 ПОДІЇ

 

Сьогодні разом із начальником обласного ГУНП – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником і виконувачем обовʼязків начальника Управління СБУ в Закарпатській області – полковником Володимиром Блудом нагородили патрульних поліцейських, які, за інформацією колег зі Служби безпеки, нещодавно затримали особу, котра ймовірно збирала відомості про обʼєкти на території Закарпаття та, можливо, була причетна до іншої протиправної діяльності на шкоду державній безпеці України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вказаний порушник чинив опір при затриманні і, намагаючись втекти, пошкодив службові автомобілі патрульної поліції. Офіцери були вимушені застосувати зброю щодо транспортного засобу зловмисника та успішно затримали останнього.

Знаково, що виявити його вдалося завдяки роботі інформаційно-аналітичної системи «Ситуаційний центр „Безпекове Закарпаття“».

З початку повномасштабної війни ми розуміли, що застосування сучасних технологій буде вирішальним. Це лягло в основу прийняття рішення щодо створення інформаційно-аналітичної системи.

Цей проєкт є фундаментальним з погляду оптимізації роботи правоохоронних органів у секторі безпеки регіону та забезпечення оперативності в запобіганні, виявленні, припиненні й розслідуванні можливих злочинів.

Щиро дякую правоохоронцям за професійні дії та виконання службового обовʼязку в екстремальних ситуаціях.

Закарпаття стає безпечнішим, тут немає місця криміналу та іншим злочинцям, які загрожують безпеці громадян і нашої країни.

Коментарі :


15.10.2023 10:56 кокс

запас, так само на Сході місцеві дЕбіли кажуть що укрАінци самі віновати що рОсія напала


10.10.2023 13:08 запас

Все керівництво силовиків роками вже із столиці. Невже там такі "фахівці", які краще за місцевих розуміються на проблемах регіону?   особливо на "угорському питанню" (якого практично не було якби його не створили недолугі київські чиновники та дипломати), в контррозвідці?., сумнівно Столичні є фахівцями у "боротьі" із корупціонерами, наїздах на бізнес і контрабандтстів і що погано вчать цього місцевих. І ще один хіт - по приїзду в Ужгород швиденько отримують квартири та земельні ділянк , а наші закарпатські в Києві рокама живуть пл гуртожитках чи в службових - принаймі так було до ЗЕ.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат