У Великодобронській громаді активно допомагають захисникам та постраждалим від російської агресії

03.10.2023 11:43 СОЦІО

 

Обʼєднання людей у громадах Закарпаття навколо наших захисників та підтримки переселенців – це приклад справжньої української свідомості, яка трансформувалася у допомогу та консолідацію усіх ресурсів для перемоги й порятунку тих, хто потрапив у складні життєві обставини через збройну агресію Росії, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Днями у Великодобронській ТГ відвідав захід «Подяка за добро», який зібрав разом актив громади, волонтерів та громадські організації, які виконують важливу гуманітарну місію.

З початку повномасштабного вторгнення вони консолідували зусилля, збирали й купляли необхідні речі, залучали допомогу від громад-партнерок з-за кордону, їздили на фронт до захисників та передавали підтримку там, де це необхідно.

Водночас у громаді готували десятки тисяч обідів для людей та годували кожного, хто приходив на пункти харчування. Без уваги не залишили нікого, підтримували й продовжують підтримувати всіх, хто цього потребує.

За цей час загалом небайдужим вдалося отримати близько 50 тонн продуктів харчування, понад 16 тонн засобів гігієни, більше ніж 11 тонн одягу, спрямовуючи все за запитами ВПО і військових. Окрім того, бійцям на фронт передали 2 вантажівки, 4 автівки високої прохідності, дрон і 2 генератори. Водночас підтримують жителі громади і лікарні, освітні осередки, місцеві малозабезпечені сім’ї, херсонців.

Під час заходу поспілкувалися з представниками громади, які вкотре демонструють, наскільки сильна українська нація. Та найголовніше – там нам вдалося зібрати додатково ще 180 тисяч грн для потреб наших захисників.

Дякую кожному, хто робить сьогодні все для підтримки наших захисників та вимушених переселенців.

Разом ми – сила! Разом ми переможемо!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат