Як відпочити на морі влітку 2023 року: найдешевші тури в Кемер

admin 02.10.2023 18:03 ПОДІЇ



Кемер — один з найпопулярніших і найкрасивіших курортів Туреччини, розташований на Середземноморському узбережжі в 40 км від Анталії. Тут є всі умови для незабутнього відпочинку: чисті і затишні пляжі, мальовничі гори, багату історію і культуру, різноманітні розваги і активний відпочинок. Обравши тури в Кемер, відпочити на морі можуть туристи навіть з досить скромним бюджетом на відпустку. В цій статті ми поділимося з вами порадами, як знайти найдешевші готелі в Кемері у сезоні весна/літо 2023 року.

  • Вибирайте готельні комплекси за вашими уподобаннями і бюджетом

Готелі в Кемері на будь-який смак і гаманець: від економічних до розкішних, від сімейних до романтичних, від спокійних до шумних. Ви можете ознайомитися з відгуками, фото і цінами на ресурсі Turne.ua, та обрати варіант, який підходить найбільше. Плануючи активний відпочинок в Кемері, зверніть увагу на бюджетні 4-х зіркові готелі Adalin Resort, Adalin Resort та Anita Kemer Noch Hotel. Вони стануть ідеальною локацією для недорогого привалу: звідси буде зручно відвідувати музеї та аквапарки, вивчати склони Таврських гір, здійснювати гастрономічні вилазки. Поруч знаходиться міський пляж, де можна орендувати все – від катамарану, човна та лиж до спорядження для дайвінгу і маски для сноркелінгу.

  • Слідкуйте за акціями і знижками

Ви можете знайти гарну пропозицію у соцмережах або тематичних групах в мессенджерах. Сьогодні турагенти приділяють велику увагу своїм сторінкам в Інстаграмі і Фейсбуці, де не тільки дають поради щодо відвідування визначних місць на відомих курортах, а публікують найсвіжішу інформацію про тури. Зазвичай найвигіднішим часом для бронювання турів є раннє бронювання (за 2-3 місяця до поїздки) або гаряча пропозиція (за 1-2 тижні до поїздки).

  • Обирайте тури з автобусним переїздом

Відомо, що витрати на транспорт займають левову частину вартості пакетних пропозицій. Якщо вам не принципово діставатись до місця призначення лiтаком, ви можете заощадити на перельотi i обрати тур з автобусним переїздом. Такий тур буде дешевшим i тривалiшим, але комфортабельний автобус все ж таки довезе до міста призначення всіх бажаючих. Зекономлені кошти можна буде витратити на шопінг та екскурсії в Кемері.

  • Враховуйте сезоннiсть i погоду

Якщо вам не подобається спека i натовп туристiв, то краще обрати початок або кiнець сезону (травень, червень або вересень, жовтень). В цей час ви зможете насолодитися приємною температурою повiтря i моря, а також знайти бiльше доступних готелiв i турiв. Пляжі в Кемері комфортні для відвідування з кінця весни до початку осені, тому трохи «посунувши» час відпочинку зможете непогано зекономити, не жертвуючи сонячними ваннами та морськими купаннями.

  • Порiвнюйте рiзнi варiанти за параметрами

Перед тим, як забронювати тур, варто переглянути рiзнi пропозицiї за такими параметрами, як тип харчування (все включено, ультра все включено), розташування готелю (на першiй лiнii або далеко вiд моря), наявнiсть додаткових послуг (трансфер, страхування, розваги) i т.д. Так зможете обрати той тур, який найбільше відповідає вашим очікуванням i потребам.

Сподіваємось, що ці поради допоможуть знайти найдешевші готелі, щоб заощаджених грошей вистачило на цікаві туристичні маршрути у Кемері, приємні спа-процедури та сувеніри для друзів і родичів. Приємної подорожі!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат