У Мукачеві громадські активісти підозрюють місцеву владу в дерибані землі

29.09.2023 20:44 СОЦІО

Громадські активісти з Мукачева намагаються відвідувати усі засідання земельних комісій у Мукачівській міській раді. Вважають, що у цей час члени комісій «по-тихому» приймають необхідні для себе рішення.

Про це виданню Район.Мукачево розповіла громадська активістка Діана Поляк.

«Ми ходимо на засідання, аби бути присутніми при розгляді питань, тому що вони там в основному стосуються землі й комунальної власності. Ми як представники громадських організацій хотіли б послухати за що голосують депутати», – каже жінка.

На останню земельну комісію, яка відбулася 27 вересня, активісти потрапили через пів години після її початку. Усі двері у Ратуші були зачинені, а приватна охорона не впускала представників громадських організацій, навіть при наявності відповідних посвідчень.  

«Пів години ми чекали на поліцію, яку викликали. Тільки четвертий наряд приїхав до нас, усі три попередні приїздили чи то до охоронців, чи ще до когось. Десь за пів години нас все ж таки впустили. А взагалі дивно, чому в адмінбудівлі, яка належить тій же громаді, усе блоковано і вхід тільки по якимсь карткам.   Це перешкоджання діяльності громадської організації, стаття 170 Кримінального кодексу», – розповідає Діана Поляк.

Додає, що у поліції по цій статті вже відкрите провадження та жінка планує   звертатися знову. Бо вважає, що їм перешкоджають не просто так.

«Ви не уявляєте масштаби дерибану нашого міста. Моє рідне Мукачево пошматували, як ті голодні пси, поділили між собою. Тому й потрапити до міської ради не можна. Скоро Мукачево стане схожим на велику бетонний гуртожиток. Ніяких дерев - одні багатоповерхівки. Депеш-парк ? О, там вже буде автостоянка. Парк Центральний ? А там теж вже щось заплановано, але не для нас. Ну і що, що рекреаційна зона ? А свердловина з мінеральною водою ? Все на продаж ! Все !!! А ви кажете, війна, дрони треба купувати ? То нам, простим людям - війна, а для влади - активний дерибан міста тим часом за наглухо закритими дверима ратуші, з напівтупими охоронцями, з кишеньковими поліцейськими», - висловлюється жінка.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат