Чиновника облради Гівчака, який вчетверте попався п’яним за кермом, залишають на роботі

26.09.2023 16:11 ПОДІЇ

Чиновника Закарпатської облради Мирона Гівчака, який вчетверте попався нетверезим за кермом та скоїв кілька ДТП, залишають на роботі. Про це повідомив Віталій Глагола.

Мирона Гівчака, заступника начальника Управління спільною власністю територіальних громад Закарпатської обласної ради   мали звільнити на найближчій сесії облради 27 вересня. Але сьогодні питання зняли з порядку денного пленарного засідання! Тобто, він не понесе покарання за їзду п'яним в робочий час! Ще й зарплату за той день отримає!

Нагадаємо, чиновника затримали після того, як він в Ужгороді на перехресті зачепив інше авто близько 16:50. Як виявилось, він вже без водійського посвідчення — його поліцейські вилучили попереднього разу. Загалом чоловік попадався нетверезий 2016, 2022 році.

"Висновок простий: бухаєш за кермом, створюєш ДТП, забирають водійське і після цього ловлять знову бухим - тобі усе обійдеться і тебе депутати облради працювати, аби ти міг і далі їздити бухим в робочий час!", - написав Віталій Глагола у соцмережі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат