Закарпаття відвідали литовські партнери з волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine

20.09.2023 17:46 ПОДІЇ

 

На Закарпатті з робочим візитом перебувають наші добрі друзі та партнери – команда волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine з Литви на чолі із засновником Йонасом Охманом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Blue/Yellow for Ukraine – це громадський рух, що зародився в онлайн-просторі та об’єднує групу однодумців, розкиданих по всьому світу. Організація допомагає українським військовим ще з 2014 року. Після повномасштабного вторгнення Росії в лютому минулого року робота волонтерів значно активізувалась.

Їхню підтримку отримували та продовжують отримувати зараз бойові підрозділи з усієї країни, зокрема й наші закарпатські.

Під час зустрічі обговорили низку важливих питань, з-поміж яких і розширення співпраці та комунікації на всіх рівнях для оптимізації роботи команди Blue/Yellow for Ukraine в нашому регіоні. Подякував пану Йонасу Охману за надважливу допомогу, яку організація надала Закарпаттю для підтримки ВПО в перші надважкі часи війни.

Подарували пану Йонасу Охману шеврони від бійця 128-ї ОГШБр із позивним «Панда», які наш захисник передав з подякою особисто засновнику волонтерського руху Blue/Yellow for Ukraine, котрий має такий самий позивний в організації.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат