Заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся на Львівщині з польськими партнерами

19.09.2023 18:34 ПОДІЇ

 

Сьогодні із важливою місією перебуваю на Львівщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття, Львівщина, Рівненщина та Волинь, як регіони-партнери польської Любенщини, отримали гуманітарну допомогу для сфери охорони здоров’я кожної з областей.

На завершення виконання проекту «Любельщина для України» місцеве воєводство відповідно до рішення Спільного Комітету Моніторингу Програми Транскордонного Співробітництва Польща — Білорусь - Україна 2014 - 2020 (зараз Програма Interreg Next Польща — Україна 2021-2027) спрямувало 500 тис. євро грантових коштів для придбання чотирьох оснащених автомобілів швидкої допомоги, чотирьох генераторів електроенергії та медичних матеріалів.

Отриманий від наших польських партнерів реанімобіль працюватиме у складі Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Така підтримка для нашого краю є напрочуд цінною та актуальною. Адже на Закарпатті зараз проживає значна кількість внутрішньо переміщених осіб, регулярно отримують фахову медичну допомогу наші військові, тому таке посилення забезпечить більше охоплення невідкладною допомогою населення області.

Вдячні Польщі та Любінському воєводству за підтримку нашої країни загалом і Закарпаття зокрема у непрості часи, за тісну співпрацю, завдяки якій вдалося реалізувати немало хороших проектів, серед яких будівництво туберкульозної лікарні у селищі Нижня Апша.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат