Заступник голови ОВА Василь Іванчо провів зустріч зі студентами УжНУ

12.09.2023 21:06 ПОДІЇ

 

Сьогодні діяльність у політичному та державному секторі потребує особливої підготовки, витримки, наявності необхідних навичок та знань, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Під час зустрічі зі студентами факультету суспільних наук УжНУ з нагоди Дня політолога поспілкувалися про роботу нашої команди, проблеми й перспективи політичного лідерства та порушили інші теми, які цікавили молодь.

Зокрема, зосередив увагу на різниці між функціональними обовʼязками ОВА й обласної ради, їхніми ролями в суспільстві та вплив рішень на регіон. Йшлося і про реформу децентралізації, розподіл повноважень, роботу в умовах воєнного стану.

Розповів про підтримку захисників, спрямування коштів на посилення їхнього матеріально-технічного забезпечення з бюджетів, співпрацю з міжнародними партнерами в напрямку створення житла для ВПО, релокацію бізнесу й інші проєкти, котрі втілює команда адміністрації.

Насамкінець відповів на питання й наголосив, що лише праця, наполегливість, вимогливість насамперед до себе може дати бажаний результат: стати лідером в тій чи іншій сфері.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат