Більшість мостів у країні зведено 60 років тому, їх проєктні навантаження не відповідають сьогоденню

19.08.2023 21:35 ПОДІЇ

Взяв участь у засіданні Комісії з перевірки стану мостових споруд у режимі відеоконференції, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Під час наради були озвучені проблемні питання утримання мостових споруд в Україні, Зокрема, наголошувалося, що більшість мостів, які експлуатуються на автомобільних дорогах та залізницях, збудовані за нормами, проєктні навантаження яких не відповідають сучасним навантаженням на транспортні споруди. Майже половина мостів України має вік понад 60 років.

На обговоренні йшлося про те, що підтримка мостів у належному стані є питанням базової безпеки людей, які ними пересуваються, а в умовах воєнного стану, забезпечення належного стану дорожнього господарства набуло особливо важливого значення.

На нараді було вирішено провести максимально ретельну перевірку стану мостів, розміщених на автомобільних дорогах загального користування, вулицях і дорогах міст та інших населених пунктів, а також мостових споруд залізничного транспорту задля встановлення їх транспортно-експлуатаційного стану, а також готовності до використання в умовах воєнного стану в Україні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат