Закарпаття матиме своїх амбасадорів, які сприятимуть посиленню міжнародної співпраці регіону

18.08.2023 23:38 ПОДІЇ

Ми формуємо команду людей — лідерів думок, хороших комунікаторів, професіоналів своєї справи — котра розповсюджуватиме ідеї інвестиційних можливостей Закарпатської області на національному рівні та серед іноземних партнерів. Йдеться про напрямки наука, освіта, медицина, політика, бізнес, громадський сектор, інформаційні технології, культура та спорт, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Розглядатиме заявки претендентів — українців або тих, хто проживає за кордоном, але має історичні зв'язки з нашою державою, — спеціальна комісія, котру сформували відповідно до розпорядження Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Подати документи в департамент економічного та регіонального розвитку ОВА можна самостійно.   Водночас письмову рекомендацію на людину мають змогу спрямувати і заклади вищої освіти, суб’єкти туристичної діяльності, громадські об’єднання, професійні асоціації, благодійні організації та інші.

Основне завдання амбасадора — сприяти промоції Закарпаття як привабливого туристичного та ділового регіону Східної Європи.

Це хороша можливість для кожної активної людини проявити себе, свої лідерські й комунікаційні якості для розвитку області та збільшення її інвестиційного потенціалу.

Ознайомитися з умовами відбору можна за посиланням:
https://fex.net/ru/s/07nfx4t

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат