Торговець дітьми Вароді: Дітей Перечинського інтернату неодноразово вивозили за кордон на органи

29.07.2023 19:02 КРИМІНАЛ

Мені до рук потрапило відео спілкування торговця дітьми Дениса Вароді, який зараз знаходиться у ужгородському слідчому ізоляторі, повідомив у своєму Телегра-каналі журналіст Віталій Глагола. - Відеозізнання записано прямо там одиним із однокамерників Вароді.

У відео торговець дітьми Денис Вароді зізнається, що чітко усвідомлював, що везе дітей «на органи». При тому, що батькам він казав, що діти будуть усиновлені в європейські родини.

У цьому сенсаційному відео від Дениса Вароді йдеться про те, що в Перечині дітей колишньої школи-інтернату вивозили за кордон на органи в 2010-2014 роках. А також кілька випадків про 2016-2018 роки.

У відео Денис Вароді також звинувачує директора інтернату Василя Кобу, юристку закладу Ольгу Лонгвізер та сина директора Василя Кобу молодшого в причетності до продажу дітей на органи в країни ЄС.

Крім того, чоловік розповів про те, як дівчаток із закладу ввечері забирали уповноважені працівники поліції і привозили назад тільки під ранок. За заявою чоловіка таке відбувалось систематично.

Тепер справа за правоохоронцями та судом. Закликаю правоохоронців та компетентні служби негайно розслідувати інформацію із зізнань Дениса Вароді та перевірити достовірність звинувачень, - повідомив Віталій Глагола.

Відео зізнання дивіться у блозі за посиланням нижче:

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат