Популярні матеріали для виготовлення свічок

admin 25.07.2023 18:41 ПОДІЇ

Популярні матеріали для виготовлення свічок

Нещодавно ми дізналися, що таке набори для виготовлення свічок. Для багатьох це може послужити підказкою - чим корисним і цікавим зайнятися ввечері або на вихідних всією сім'єю. Особливо цікавим таке хобі може стати для дуже творчих особистостей і, звичайно ж, дітей.

Такі набори для виготовлення свічок призначені , в умовах, які не потребують певного простору або спеціальної освіти. Для дітей можна організовувати майстер-класи навіть у навчальних закладах. Нічого складного в такому хобі немає. Все робиться дуже легко і швидко. Необхідно взяти кольоровий аркуш з набору і гніт. На край аркуша кладемо гніт і злегка притискаємо його. Далі скручуємо гніт у вигляді ковбаски або рулету. Другий край аркуша також злегка притискаємо до краю свічки. Свічка практично готова, але її ще можна прикрасити, щоб вона слугувала декоративним елементом у вашій оселі. Це називається вбити двох зайців одночасно - дизайнерську річ для вашого будинку і свічку, яку ви можете запалити, насолоджуючись її медовим ароматом. Так, ви не помилилися, вона ще й чудово пахне, адже матеріал листів - натуральний бджолиний віск, який без додавання ароматичних олій має приголомшливий аромат.

Оскільки кольоровий віск для свічок дуже пластичний, його можна використовувати для виготовлення всіляких виробів і прикрас разом з дітьми. Він нагадує пластилін. З листів можна вирізати різні фігурки, скручувати їх як завгодно і так далі. Наприклад, можна робити букети квітів. Це буде не складно, оскільки листи плоскі і вирізати пелюстки і листочки для квітів буде легко. А в стебло найкраще вставити шматочок дроту, щоб воно могло утримувати листя і квіткові голівки, не згинаючись. Квіти також можна прикрасити різними декоративними прикрасами, які ви знайдете. В якості вази можна використовувати різні контейнери. Наприклад, взяти одноразовий паперовий стаканчик і гарно розмалювати його аквареллю.

Якщо ви боїтеся довіряти дитині звичайний ніж для нарізання листів, можна взяти круглий ніж для піци або тіста, це буде безпечніше для дитини. З цього універсального матеріалу можна зробити ялинкові прикраси, які до запаху хвої з ялинки додадуть запах меду. Для цього потрібно просто вирізати різні фігури - зірочки, сердечка і все, що прийде в голову вам і вашим дітям. Далі прикріпити стрічку, за яку прикраса буде триматися на гілочці ялинки і також можна чимось прикрасити.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат